Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Tilla Claudiát akarja a Megasztár 6-ba

2011.08.17. 07:32 -pity-

2 komment

Címkék: műsorvezető claudia tilla megasztár 6

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr753159437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.09.07. 20:51:24

Alapból szégyen, hogy egy olyan csatorna próbál valamit összehozni ebből, amely saját magát oltja és undorító módon beférkőzik mások életébe az életébe, de az még rá tesz egy lapáttal, hogy külön "rajongói oldal" is készül belőle. Még el sem kezdődött, csúszik is, mert nem tudnak lépést tartani (szerencsére) a konkurenciával, de mér rajonganak érte. Nagyszerű...

Most már csak azért is kíváncsi leszek a felhozatalra, mivel eddig csak egyetlen egy tehetségnek nevezhető embert tudott találni, mikor még nem volt Csillag születik vagy X-factor. Azóta a csatorna, a műsorral együtt átment egy bizonyos nézettség hajhászásba, ami arról szól, hogy összeszedjük az összes idióta hamisan éneklő seggfejt és megszégyenítjük az öregeket valamint a fiatalokat.

Az X-factor így is sokkal színvonalasabb, mondjuk azt se fogom minden héten követni. A befolyásolható és irányítható zoknifejű, aki röhögn a sok tehetségtelen idiótán, nézze csak a Megaszart. Kíváncsi leszek mikor szűntetik be a tv2-t...

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.09.07. 20:52:28

A helyesírásért elnézést...
süti beállítások módosítása