Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Kállay-Saunders András verekedett

2011.07.11. 06:16 -pity-

Kállay-Saunders András balhéba keveredett szerda éjjel a Hajógyári-sziget egyik felkapott szórakozóhelyén - írja a Bors. A lap értesülései szerint a Megasztár 5 énekese azért verekedett egy férfival a klubban, mert inzultálták barátnőjét, Tolvai Renátát. Az eset után Kállayt kidobták a helyről.

Egy szemtanú beszámolója szerint azonban éppen az énekes volt az, aki beszólogatott másoknak. "Saunders szinte mindennap ott van a szórakozóhelyen, most is úgy láttam, hogy csak besétált, belépő nélkül. Otthon érezte magát. Többen érkeztek, de ő egy darabig Tolvai Renivel volt, és láttuk, hogy minden arra járóba belekötött. Úgy éjfél és egy óra között arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett lökdösődni egy ismeretlen fickóval, aminek az lett a vége, hogy a biztonságiak kivezették. Reni még ottmaradt, de nem táncolt, ennek ellenére láthatóan remekül érezte magát".

Forrás: Bors

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár kállay saunders andrás tolvai renáta

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr523056416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása