Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Gombos Edina jön a Megasztár 6-ba?

2011.07.14. 16:18 -pity-

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Liptai Claudia nem kap szerepet Tilla oldalán a hamarosan debütáló Megasztár 6-ban, így a Tv2-nek gondoskodnia kell műsorvezető partnerről. Felkészültsége, televíziós tapasztalata és vidám egyénisége miatt a legvalószínűbb utódnak Gombos Edina, az Aktív műsorvezetője tűnik. Edina a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy szívesen vállalná a felkérést.

"A Megasztár olyan produkció, amely sok műsorvezető álma. Tíz éve vezetek élő műsort, szakmailag helytállnék. Tilla már többször volt vendég a Fem3 csatornán, mindig jó hangulatú, vidám show-t készítettem vele, kifejezetten kedvelem."

A Tv2 szerint azonban még mindig nyitott kérdés a Megasztár 6 női háziasszonya.

"Egyedül Tilla személye biztos, arról még nem született döntés, hogy kivel vezeti a műsort" – nyilatkozta Koltay Tamás a csatorna sajtószóvivője.

Forrás: Bors

Szólj hozzá!

Címkék: műsorvezető till attila gombos edina fem3 koltay tamás megasztár 6

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr143067474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása