Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Nem Claudia vezeti a Megasztár 6-ot

2011.07.05. 06:13 -pity-

Biztosnak tűnik, hogy a népszerű műsorvezető párosból csak Till Attila marad a Megasztár 6-ban. A Nők Lapja Cafe információi szerint egy TV2-s kolléga így nyilatkozott.

„A TV2 nem Claudiában gondolkodik, hiszen nincs olyan lelki állapotban, hogy ő vezesse a TV2 szuperprodukcióját. Egészen biztos, mindenki tudja, hogy nem ő lesz a műsorvezető”

Ugyancsak a TV2-s Koltay Tamás - a csatorna sajtósa - más véleményen volt az üggyel kapcsolatban.

„Claudia vérbeli profi, egyike az ország legjobb műsorvezetőinek, a Megasztár 5-öt is a tőle megszokott, magas színvonalon vezette.Teljesen bizonyos, hogy ugyanezt a profizmust látnánk tőle ezúttal is, a csatorna vezetősége azonban egyelőre még nem határozott arról, ki lesz Tilla párja a műsorban” - nyilatkozott Koltay.

Egyelőre tehát nem lehet tudni, hogy ki lesz Till Attila párja az induló Megasztár 6 műsorában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr483040523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása