Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Claudiával vezeti Tilla a Megasztár 6-ot

2012.01.09. 17:37 -pity-

Körvonalazódni látszódnak a dolgok a Megasztár 6 háza táján, legalábbis ami a műsorvezetők kérdését illet. Tilla ugye biztos volt, azonban hónapok óta próbálják találgatni a Megasztár fanok (és nem fanok), hogy ki lesz a showmester párja a népszerű műsorban.

Nos, a TV2 meghosszabbította Claudia szerződését, így igen valószínű, hogy Tilla partnere a bájos műsorvezető nő lesz.
"Nagyon jó érzés, hogy ebben a műsorban léphetek újra a nézők elé, hiszen nagyon közel áll a szívemhez. Amikor búcsúztam, nagy szükségem volt a pihenésre, de bevallom, mostanra már hiányzott a feladat és ez a számomra oly fontos csapat. A Megasztár szórakoztató, semmihez sem hasonlítható hangulatú show, melyben valódi emberi sorsokat követhetünk nyomon, ami nem csak a nézőket, de minket műsorvezetőket is megérint. A legfontosabb, hogy olyanoknak tudunk esélyt adni, akik a Megasztár nélkül talán sosem tudnák megmutatni a tehetségüket" – mondta Liptai Claudia a TV2-nek.

Forrás: Velvet, kép innen

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár till attila liptai claudia tilla megasztár 6

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr263531995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása