Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Együtt töltötték az éjszakát a Megasztárosok

2012.03.10. 15:45 megasztar

Még csak a döntők előtt jár a Megasztár 6., mégis úgy tűnik, megvan az új szerelmespár, akiknek sorsát nyomon követhetjük a műsor során. Nagy Adrienn és Bihal Roland mindketten kecskemétiek, talán ez adta az apropót az egyre mélyebb beszélgetésekhez kettejük közt, melynek a vége az ágyba bújás lett. Az Aktívnak is csupán annyit árultak el, hogy még nem tudják, mit tartogat számukra a jövő, de jelenleg mindketten szeretnének párt találni. A fiatalokat a zene világából már ismerhetjük, hiszen Roland a No Thanx nevű zenekar énekese volt, míg Adrienn a Szinglik éjszakájának betétdalát énekelte.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr854306621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása