Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Ma startol a Megasztár 6

2012.02.10. 14:51 -pity-

Ma 21:00-kor elindul a Megasztár legújabb évada, immáron a 6. a sorban. A kezdett nem volt rózsás, a zsűri körüli bonyodalmat a műsorvezetők személyének kérdése is tetézte, majd a hosszú kényszerpihenő már csak hab volt a tortán. De ma nincs mese, elindul a népszerű tehetségkutató műsor, ismét új legendákat ismerhet meg az ország, és reméljük újfent nevethetünk egy-két félresikerült produkción. Tényleg! Hova tűnt Mr. Bikicsunáj?

 Szóval indul a műsor, és indulunk mi is. Reményeink szerint hétről hétre friss hírekkel, sztár pletykákkal, érdekes videókkal és sztorikkal igyekszünk kedveskedni nektek. Kalandra fül... izé fel!

Kép innen

1 komment

Címkék: megasztár 6

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr514090296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-pity- 2012.02.11. 06:58:28

Nem kell akkor nézni!!!
süti beállítások módosítása