Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Bochkor Gábor leleplezte a TV2-t

2012.02.28. 15:38 megasztar

A Megasztár 6. zsűritagjának reggeli műsorában, a Bumerángban csúszott ki a száján, hogy a TV2 új műsorra készül, melyben a nézők hírességeket ismerhetnek meg eddig ismeretlen oldalukról. Bochkor Barcelonában járt a forgatás miatt.

A rádiós műsorvezető hazaérkezése után rögtön azzal nyitott, hogy elfecsegte, miért is volt három napon keresztül Barcelonaban. Bochkor annyit mondott, hogy egy készülő tévéműsorról van szó, egy rövid sorozatról, aminek lényege, hogy közismert emberek kipróbálnak olyan dolgokat, amikhez eddig nem sok közük volt. Neki például főznie kellett, sőt Bochkor Gábor saját kezűleg fel is szolgálta az általa készített ételt a spanyol étterem vendégeinek. Útjára felesége, Várkonyi Andrea és lánya, Nóri is elkísérte, aki végignézte, ahogy apja ügyeskedik a konyhában és homárt készít. Bochi elmondta, hogy néhány fogást is sikerült ellesnie a szakácstól. Bár arról nem beszélt, hogy melyik csatornának készítette a műsort, mivel Bochkor Gábor jelenleg a TV2-nél zsűriz a Megasztárban, nem nehéz kitalálni, hogy az új sorozatot is itt láthatjuk majd. 

Szólj hozzá!

Címkék: Bochkor Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr954220281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása