Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Claudia ütésektől tartott a válogatón?

2012.02.13. 15:45 -pity-

A Blikk információi szerint Liptai Claudia kész érzelmi hullámvasúton száguldott a Megasztár 6 három napos válogatóján. Műsorvezetői szerepköréből kilépve ugyanis az a feladat is osztályrészéül jutott, hogy lelket öntsön a kiesett versenyzőkbe, illetve azok rokonaiba.

"Nagyon érzelemdús három nap volt ez. Volt, hogy szinte eggyé váltam a szülőkkel, akik annyira izgultak, hogy muszáj volt fizikailag is tartanom őket, de hihetetlenül megható pillanatokban is részem volt. Nem tagadom, néha még egy-egy könny is kicsordult, hiszen az ember akarva-akaratlanul is a hatása alá kerül a történteknek. Nem tudtam megállni, és teret kellett engedjek az érzelmeimnek." - nyilatkozta Claudia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claudia megijedt a feldúlt versenyzőktől

"Néha attól ­tartottam, hogy megüt az egyik feldúlt versenyző, de szerencsére idáig nem fajult a dolog." - nyilatkozta a műsorvezető a Blikknek.

Kép innen.

Szólj hozzá!

Címkék: műsorvezető liptai claudia megasztár 6

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr944101746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása