Csatlakozz a Facebookon

Hirdetés

Megasztár 6 blog

Megasztár 6 - a népszerű tehetségkutató műsor rajongói oldala. Friss videók, aktuális hírek a sztárokról, illetve sztárjelöltekről.

Videók a Megasztár 6 2012. 02. 17-i adásából

2012.02.18. 11:18 -pity-

A tegnapi Megasztárban is felbukkant néhány ígéretesnek tűnő tehetség, még ha a zsűri néhány helyen igen megosztott is volt a továbbjutásukat illetően. Ezekből szemezgetünk most, lássuk a továbbjutókat!

Horváth István

 

Nagy Kristóf "Bozont"

 

Nagy Renáta

 

Józsa Janka Evelin

 

Kökény Pál

 

Eőry Viktória

 

 

Gerendás Dávid

 

Csonka Andreas

Forrás: TV2

2 komment

Címkék: videó horváth istván csonka andreas megasztár 6 gerendás dávid eőry viktória kökény pál józsa janka evelin nagy renáta nagy kristóf bozont

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztar6.blog.hu/api/trackback/id/tr364129294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MusicBloger · http://megasztarhu.blog.hu/ 2012.02.19. 00:12:17

Andreasnál rezgett a léc... Legutóbb messzire jutott, kicsit égő lett volna ha nem jut tovább, de ez is olyan megelőlegezett bizalom inkább. Szerintem nem lesz döntős, nem hiszem hogy van igény újra egy már döntőt megjárt Megasztárosra. Új arcok, új hangok kellenek! Horváth István nagyon jó volt, ő tetszett nekem a legjobban. Neked van már kedvenced ?

-pity- 2012.02.19. 08:36:14

Igen, Andreast a hírneve juttatta be, ez kétségtelen. Egészen pontosan Mester Tamás juttatta tovább, szóval egy óriási köszönömmel tartozik neki.

Horváth István nagyszerű volt, nekünk is nagyon tetszett :)
süti beállítások módosítása